Primer dia de classe!

IMG_4415Aquest matí han començat les sessions formatives d’EFCI Dones a la factoria Comacros de Salt.

Un bon grup de dones participen en aquesta segona edició del projecte, amb l’objectiu de potenciar les seves fortaleses i habilitats socials per a poder afrontar un futur repte emprenedor.

Per fer-ho, tres formadors treballaran amb elles habilitats socials i comunicatives, així com els seus talents personals i la seva capacitat de lideratge, potenciant la seva autoestima com a eix vertebrador de la consciència emprenedora.

Al llarg del curs coneixeran les eines per desenvolupar un projecte com a emprenedores i milloraran les competències necessàries per desenvolupar-se en l’entorn professional.

Mar Bosch, coordinadora pedagògica del projecte, ha explicat que totes les assistents són ‘dones emprenedores en potència’, que en elles hi ha la llavor del canvi.

La formació, d’altra banda, intentarà ser el màxim de personalitzada possible. En la primera sessió d’avui s’han treballat les habilitats comunicatives de les emprenedores de la mà de la formadora Pilar Casas.

Les sessions formatives seran cada divendres al matí fins el mes d’octubre, quan moltes de les participants presentaran els seus projectes. Per facilitar l’assistència de les dones, EFCI els ofereix servei de guarderia per a les assistents que tinguin fills menors de dos anys a càrrec.

L’Escola de Facilitadors de la Creativitat i la Innovació (EFCI) és un projecte de la Fundació Plataforma Educativa, amb el suport de Fundación Mutua Madrileña.

EFCI també és possible gràcies a la col•laboració amb la Fundació Utopia i l’Ajuntament de Salt, del qual n’ha rebut enguany el reconeixement del Segell de Projecte Inclusiu.

El projecte compta amb reeixits precedents a Amèrica del Sud i és rèplica d’anteriors exitoses edicions al nostre país.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*