Juntes podem! Les Dones EFCI treballen en equip

sdij

El passat divendres, 10 de juny  les dones EFCI van començar les sessions de Treball en equip.

El taller, de la mà de la coach Pilar Cases completa i complementa els treballs de lideratge que s’han anat treballant durant aquest segon mòdul del curs anomenat “Eines creatives”.

Havent après a posar-se al capdavant de realitats que exigeixen l’emergència decisiva i a manejar situacions conflictives, ara, les dones EFCI practiquen dinàmiques de grup per visualitzar les dificultats que tenim a l’hora de realitzar activitats amb equips de treball diversos.

Per fer-ho, es realitzen diferents activitats en les que s’evidencien moltes de les mancances que tenim a l’hora de treballar en xarxa, com ara la incapacitat de demanar ajuda.

Amb activitats de caràcter vivencial com ara “la pilota mentidera” i un joc en el que un circuit de pilotes havien de passar de mà en mà seguint el temps d’una música estressant, es va aconseguir conscienciar de les conductes que hom té alhora de gestionar la feina quan depenem dels altres.

Finalment, es reflexiona sobre la importància de llaurar actituds positives (no contaminants) per a aconseguir els objectius, no només individuals sinó també col·lectius.

Per tant, cal tot un treball personal per incentivar aquest tipus de dinàmiques que influeixen efectivament als altres. Perquè no estem sols, perquè tots estem connectats.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Apoderament social i etiquetada amb , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*