Emprenedores obrint debat

TINC UNA IDEA (REPORTATGE LLAGURT VISIONAT A EFCI)

Encetem mòdul nou amb molta il·lusió, esperant conèixer l’experiència de la mà d’emprenedores de diversos sectors, ja sigui des del vessant empresarial pur i dur com del que entenem per emprenedoria social.

L’etapa començava el passat divendres 28 de juny,  amb la visita de Glòria Salomó, cofundadora de l’exitósa iogurteria Llagurt.

La jove empresària ens explicava molt properament com van ser els inicis d’aquesta seva empresa que ha crescut i canviat tant i quins han estat els valors i actituds que poden ajudar a emprendre i a no morir en l’intent.

Salomó reconeix el grau de sort en el seu projecte així com el suport incondicional de la seva familia i de la seva companya de travesia, l’Íngrid Rahola.

“Sola, no hagués pogut fer-ho”- afirmava. Cal tenir suports, aliances, teixit i una idea molt clara d’allò que es vol fer, clara però motllejable. Cal escoltar l’entorn, cal perseverar, cal un grau, fins i tot de temeritat.

La ràpida i eficaç trajectòria de Llagurt ha fet que, en els darrers mesos, hagi rebut diversos premis vinculats a l’emprenedoria: premi Girona Emprèn, premi Bancaja, premi a la millor iniciativa comercial en innovació de la Generalitat de Catalunya, i reconeixement de la qualitat lingüística empresarial dels premis Jove Empresari.

És aquest esperit emprenedor que hem volgut tenir present a EFCI. I és que, malgrat les evident diferències contextuals que hi ha entre les nostres emprenedores i la Glòria, divendres es van compartir en un debat fructífer les emocions, les perspectives, les impressions i les ganes de tirar endavant amb empenta allò que podrà fer en futur de la seva passió, la seva principal ocupació.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Apoderament social, EFCI i el seu entorn, Emprenedores com tu, Projectes de vida i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*