Nova edició d’EFCI DONES EMPRENEDORES

Estem contents de poder anunciar una nova edició d‘EFCI DONES EMPRENEDORES Long-term download of your computer. Un any més, l’EFCI DONES EMPRENEDORES anirà de la mà de Lily Canté, responsable pedagògica del projecte amb una àmplia experiència en creativitat i innovació social com a eines de desenvolupament humà integral i sostenible 나집사 다운로드.

Es tracta de la cinquena edició d’aquesta Escola de Facilitadors de la Creativitat i la Innovació (EFCI), una alternativa a dones saltenques, de diversos orígens i procedències, que tot i patir d´una situació socioeconòmica vulnerable, es veuen amb forces per tirar endavant un projecte vital, emprenedor i/o comunitari 윤 바탕.

Amb els locals formatius situats a l’antiga fàbrica Coma Cros i el finançament provinent de la iniciativa privada, enguany arriba de Dipsalut i Generalitat de Catalunya, Departament de treball, afers socials i famílies Download VirtualBox.

La proposta s’estructura a través d’una sèrie de tallers formatius de vuit hores setmanals, dividits en mòduls, fins a arribar a un total de 30 hores 구글 캘린더 싱크 다운로드.

 A EFCI treballarem, un any més, tant l’autoetima com l’autoconeixement de les candidates per tal de descobrir les seves competències, talents i limitacions 어린이게임. A més, rebran un acompanyant durant tot el seu procés emprenedor.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, Uncategorized i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*