Empendre és il·lusionar-se, cooperar, transformar, educar.

efci3El passat divendres 26 d’abril va tenir lloc el quart taller d’EFCI-Dones Emprenedores.

De la mà de Pep Plana, educador social amb experiència internacional, les dones EFCI van tractar un tema cabdal vertebrador de l’emprenedoria: La il·lusió.

El taller, anomenat “Educar, il·lusionar, emprendre, transformar i cooperar” treballava eixos tranversals per a la dona emprenedora: Per què és important il·lusionar pel que emprendre amb els beneficis i perills que aquesta actitud vital comporta. Així també es reflexionà sobre la resiliència a la pressió i al dolor a nivell emocional.

Removent emocions a través de jocs i dinàmiques simbòliques, les emprenedores expressaren reflexions sobre el propi futur. El formador les va acompanyar en aquest fructífer exercici vivencial de consciència i apreciació del propi jo, de l’entorn social i relacional.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Apoderament emocional i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*