Trencant cadenes i compartint il·lusions

efci4El divendres 3 de maig finalitza la col·laboració de l’educador Pep Plana a la formació EFCI-dons emprenedors de Salt 2013.

En aquesta segona part del taller “Il·lusionar, emprendre, educar i cooperar” les dones treballen els pilars bàsics d’allò que coneixem com resiliència.

A través d’una activitat de cinefòrum (visionat del curt “Qui va moure el meu formatge”) les participants han debatut sobre les actituds necessàries per trencar els múltiples “cadenes mentals”, com la por a allò desconegut.

La sessió vehiculà, doncs, conceptes relacionats amb la capacitat de transformar la nostra realitat a través de diferents nivells de cooperació. Educant certes actituds, es pot veure la possibilitat de cercar nous camins per superar la por, la comoditat i la negació.

Al taller també es realitza una activitat creativa conjunta consistent a construir una ciutat ideal “El meu Coma Cross”, amb materials fungibles diversos i exposar a la resta el seu projecte idealista per tal de visualitzar i posar en comú les il · lusions del grup.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Apoderament emocional, Apoderament social i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*