Finalitzem el primer mòdul amb un jornada d’aprofundiment

IMG_2598

El passat divendres 17 de maig, el curs de formació per a dones emprenedores  de Salt va concloure la seva primera etapa: “El jo creatiu”.

El bloc formatiu ha comptat amb tallers encarats sobretot a l’apoderament emocional de les dones, treballant des del descobriment dels propis talents, la necessitat d’il·lusionar-se i d’il·lusionar, cooperar i educar les pròpies aptituds per poder emprendre un projecte de vida creatiu i esperançador.

D’aquesta manera, les dones EFCI van encarar la recta final del primer mòdul del curs amb la segona sessió del taller de creativitat “La creativitat que portes a dins” impartit per la formadora Lilian Canté.

Aquesta no va ser només una sessió sota el format de taller de 4h hores, com és habitual en la formació EFCI, sinó que es va donar en una jornada d’aprofundiment de tot allò après durant els tallers del primer mòdul.

Per finalitzar la jornada, es va dur a terme una activitat d’avaluació creativa, on les participants van construir el seu propi compendi d’allò après i van valorar molt positivament les emocions clarificades i reconduides gràcies a la creativitat.

Durant la jornada, a banda de treballar  els continguts formals propis del taller de creativitat, es va realizar un àpat on les dones van portar plats propis del país de procedència de cadascuna d’elles.

IMG_2624

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Apoderament emocional, Apoderament social i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*