EFCI Dones emprenedores a la Jornada de Dones de Salt

EFCI

El passat dissabte 1 de juny EFCI Dones Emprenedores va participar activament en la Jornada de Dones de Salt organitzada per l’Ajuntament del municipi.

La Jornada, sota el títol “Habitatge, iniciatives socials i solidaritat entre les dones” va tenir lloc a l’Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros.

Per tal de parlar sobre el dur context econòmic que viu la població en relació amb l’habitatge, el govern municipal va posar a la disposició de les dones diferents tècnics que van intentar resoldre alguns dels seus dubtes al respecte.

Es van alternar moments de tensió amb altres d’ímpetu, gràcies a l’energia de les representants de les diferents associacions de dones actives a Salt. Dones nigerianes, guineanes, ghaneses, malianes i marroquines van fer sentir la seva veu i la seva creixent preocupació, així com un crit en pro de la solidaritat entre la comunitat femenina, per sobre de la raça o la procedència.

En aquest context, van intervenir una representació de dones EFCI, tant d’anteriors edicions com de la present edició. Presentant la seva experiència en la formació EFCI com a iniciativa social, apostant per l’enteresa i la creativitat com a actitud davant d’una situació d’evident emergència social.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Apoderament social, EFCI i el seu entorn, Emprenedores com tu i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*