Liderar les nostres vides

treballen

El passat divendres  31 de maig, va tenir lloc el darrer taller de la formadora Lilian Canté a EFCI Dones emprenedores. El taller, segona part de la proposta “Com ser una bona líder” va començar amb la intenció eminentment pràctica d’aplicar els coneixements adquirits per al seu desenvolupament personal i social.

La sessió va vehicular a través del contingut formal facilitat per Graciela Aldana “arquetips i camins”. A través d’aquest enfocament teòric, les dones reflexionaren sobre quin és el seu camí a la vida, aquell que integra les seves fortaleses i el seu sentit.

En aquesta línea, es treballa la capacitat per a visualitzar els seus objectius de vida, prendre  consciència de l’entorn i de les possibilitats per a actuar-hi, així com visualitzar les  que dia a dia es presenten, reconeixent-se elles mateixes subjectes de poder, líders creatives de les seves vides.

Finalment, el taller va acabar amb una activitat valorativa a través d’una prova tipus test   (Test dels Arquetips i dels camins) on les participants van poder desenvolupar les seves pròpies interpretacions i obtenir, d’aquesta manera, dades útils per l’etapa actual del seu viatge vital.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Apoderament emocional, Projectes de vida i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*