Construint un projecte comú

efci

El darrer taller d’EFCI-Dones del passat divendres 14 de juny va ser eminentment lúdic. Aquesta va ser la segona entrega del taller « Treball en equip » conduït per la coach Pilar Cases.

Les participants portaven feina que havien treballat individualment a casa amb la finalitat que, durant el taller s’efectués la posada en comú del que havien fet. Es tractava d’un petit projecte constructiu que havia de ser jutjat per la resta de participants del grup.

Amb aquesta pràctica  que partia de la creativitat individual,  es va voler reflexionar sobre la gestió de les opinions alienes respecte la tasca de cadascú.

D’aquesta manera, havent creat individualment, es va passar a treballar en la creació col·lectiva: Com gestionem la nostra posició en una dinàmica d’equips de treball? Com actuem davant dels imprevistos? Tothom participa de la mateixa manera? Quin és el nostre lloc en l’equip? Acceptem bé les normes? Som competitius? Aquestes i d’altres preguntes van anar apareixent durant els jocs proposats per a reflexionar-hi.

Així, les dones-EFCI van poder viure a través del joc les emocions derivades de situacions on hem de resoldre assumptes que no depenen d’un mateix i asumir la responsabilitat cap els altres quan treballem en equip.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Apoderament emocional, Apoderament social i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*