Coaching per emprenedores

2013-06-14 11.46.21

El segon mòdul del curs arriba a la seva etapa final amb una jornada de Coaching per emprenedores conduïda per Pilar Cases. Es tractava d’un  compendi formatiu a través de diferents activitats per a aprofundir en els continguts tractats durant el mòdul (Treball en equip, creativitat i lideratge).

En aquesta ocasió es van treballar, entre d’altres competències,  l’assertivitat i l’empatia en les  relacions quotidianes. Sabem dir no? Sabem posar-nos a la pell dels altres?

Una de les activitats més fructíferes va ser  l’elecció i l’anàlisi d’imatges. Les participants havien d’escollir entre diferents fotografies, aquelles que els interessaven i les que els provocaven repulsió.  A través d’aquesta activitat es va treballar la capacitat analítica de la persona, així com el perspectivisme com a actitud cognitiva adequada:

Tot té un costat positiu, tot pot ser abordat des de diferents perspectives. Tot depèn, en gran part, de la mirada que performa, que crea, que gira la percepció.

Com és tradició a la nostra escola, cada final d’etapa el celebrem amb un dinar organitzat per les mateixes participants, després del taller i de l’avaluació pertinent.

En aquesta ocasió, hem d’agraïr la presència d’una voluntària que amb el seu suport desinteressat, la sessió va rutllar encara més bé. Gràcies Montse!

2013-06-21 12.40.18

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Apoderament emocional, Apoderament social, Eines per a la Creativitat, Projectes de vida i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*