Emprenedores com tu

llagurt

El proper divendres 28 de juny, EFCI comença el seu tercer mòdul anomenat “Emprenedores com tu”.

Si la primera part del curs estava enfocada en la mirada interior (apoderament emocional) aquesta nova etapa dirigeix la mirada cap a l’entorn.

I és que durant aquests pròxims tallers, les dones EFCI rebran la visita de diverses dones emprenedores d’arreu del territori que els explicaran la seva experiència com a empresàries i obriran debat amb les participants sobre allò que es poden trobar en les respectives aventures emprenedores.

Es buscarà posar en pràctica tot el bagatge adquirit durant els mòduls anteriors i practicar l’escolta activa, l’empatia, la localització dels punts claus en el discurs d’altri i compartir inquetuds i il·lusions així com consells provinents des de les diferents experiències que les visitants EFCI els podran aportar.

Esperem amb ganes la primera visita de la Glòria Salomó, cofundadora de Llagurt. La Glòria ens té preparada una xerrada sobre les claus per emprendre a través del cas de la seva original i innovadora proposta emmarcada en el sector de la restauració.

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Apoderament emocional, Apoderament social, EFCI i el seu entorn, Emprenedores com tu, Projectes de vida i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*