Continuem les sessions de NNTT

Avui, 19 de juliol, les participitants EFCI tornem a Xokolà  per reprendre les classes de NNTT. En aquesta ocasió hem treballat habilitats digitals i hem començat a fer els primers passos per confeccionar un blog propi per a cadascuna.

La competència digital és important alhora de desenvolupar-nos en la nostra activitat professional, però també millora el nostre ventall comunicatiu amb col·lectius i persones que poden compartir il·lusions o interessos comuns. Així hem entès quina és la importància de ser presents a les xarxes socials, a nivell personal però també de projecte. Una presencia que vol constància, anàlisi i responsabilitat.

Avui practiquem l’edició de posts. Aquesta entrada que llegiu l’hem creada entre totes força reeixidament! Oi?

2013-07-19 13.22.51

Aquesta entrada ha esta publicada en apoderament personal, Eines per a la Creativitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*