EFCI arriba a la meitat de trajecte

facilitadores

Ja hem arribat a la meitat del camí! EFCI va començar l’abril passat i avui, després  de quatre mesos de formació, farem  una parada per agafar embranzida. El proper mes de setembre reprendrem l’activitat iniciant el darrer mòdul de curs, anomenat “el meu projecte”.

En aquest darrer mòdul que avui també hem aprofitat per introduir, les participants concretaran, desenvoluparan i plasmaran  les seves idees en un pla d’empresa de la mà d’en Dani Serra, tècnic del Viver d’empreses que conduirà les primeres sessions.

A la  jornada d’avui també  ens han acompanyat representants de Fil a l’Agulla i Sikokoura, dues iniciatives que treballen amb facilitació de grups i que ens ha agradat molt conèixer. La trobada ha servit  no només per saber del valuós treball que desenvolupen aquestes emprenedores socials, sinó també per avaluar tot allò que hem treballat fins el moment.

Fins el proper setembre!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de EFCI i el seu entorn, Emprenedores com tu, Projectes de vida i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*