Comencem de nou!

daniplaempresa1

Després de les vacances d’estiu, EFCI Dones emprenedores reprèn la seva activitat amb l’últim mòdul del curs anomenat “El meu projecte”.

En aquesta darrera etapa les participants convertiran les idees que tenen per als seus projectes empresarials en un projecte estructurat, passat pel sedàs de la reflexió crítica i a punt per posar-se en marxa.

Les classes es van obrir divendres passat, amb un taller anomenat Com estructurar una idea de negoci? conduït pel tècnic en emprenedoria Dani Serra. Es va instar a desplegar un pla adequat a la seva manera de fer i de veure el món, un pla a la mida de cada participant que faci sentit amb la persona que el fa possible.

Heus ací el valor de l’emprenedoria: no un bon projecte en sí mateix, no només una bona idea sinó sobretot la convicció i el treball de la persona que l’emprèn. “Cal ser sincer amb un mateix i saber fins on podem arribar” encoratjava el formador a les participants.

 En aquesta primera sessió es va treballar sobretot la necessitat de definir i delimitar el servei/producte que cadascuna vol oferir. Les participants van compartir amb les companyes quina era la seva idea de projecte i van reflexionar sobre les seves vertaderes capacitats alhora d’implementar-lo, sobre els suports necessaris per a desenvolupar-lo, i, finalment, sobre les virtuts i les imprecisions que es detecten quan diem en veu alta els nostres somnis.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de El meu projecte, Projectes de vida i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*