SINÈRGIES EFCI: DONES EN XARXA

 sira

Aquesta darrera sessió d’EFCI Dones Emprenedores de Salt, va ser molt especial. La vam articular al voltant de la importància de la connexió de les participants i els seus propjectes amb la realitat viva de Salt. Amb tantes dones emprenedores com elles, que ja tenen en marxa algun projecte d’emprenedoria socio cultural i amb les quals poden bona sinèrgia o, si més no participar de la seva activitat o recurs.

El pilar de la trobada va ser l’autèntica interacció que hi va haver entre les representants de les diferents associacions i les Dones EFCI. Van arribar-se a la Coma cros, la Sira Cande, representant de Dones Endavant i ex alumna EFCI; Carme Vidal de les cuineres de Salt i la Naima, en representació de les Dones AMAL.

Totes, en clau femenina, van explicar el seu origen i com van constituir els grups d’emprenedores dels quals formen part. Van explicar quin tipus d’activitat realitzen actualment, quines fortaleses creuen que han estat la seva clau d’èxit i quines mancances hi ha per cobrir. Vam treure algunes idees per millorar els projectes de les nostres participants EFCI, vam intercanviar punts de vista i vam establir connexions que ens seran molt útilS. Ens vam emocionar també per moments. I és que la passió, vam poder comprovar, és l’eix transversal de l’emprenedoria.

Finalment, també vam conèixer el servei que aglutina i organitza aquest entramat organitzacional, el SIAD, el Servei d’Informació i Assessorament  a les Dones. La responsable del servei, Zarahy Trejo, va explicar quins recursos hi ha a l’abast de les dones saltenques, ja sigui pel recolzament directe dels seus projectes a través d’assessorament jurídic o des de la vessant emocional, amb un recolzament psicològic.

trobada

Aquesta entrada s'ha publicat dins de EFCI i el seu entorn, El meu projecte, Emprenedores com tu i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*