Els projectes van prenent forma

DSC_0107DSC_0106(1)

La sessió d’avui ha estat eminentment pràctica. Hem començat a  elaborar el material de suport que acompanyarà l’exposició de final de curs on, cada participant exposarà el seu projecte (Un power point  que reflecteixi els punts clau desenvolupats al Pla d’empresa)

Les assitents han pogut reprendre els coneixements que havíem adquirit durant els tallers de Noves Tecnologies, però també durant els tallers de comunicació de principi de curs. Practicant l’edició de text i d’imatges, la manera d’expressar idees d’una forma concreta i eficaç; d’estructurar exposicions de manera entenedora i didàctica. En definitiva,  un capmàs de gairebé totes les competències que hem anat perfeccionant durant tot el curs.

Durant els pròxims tallers les participants aniran posant en comú els seus progressos en aquest aspecte, practicarem l’expressió oral i escrita sobre la base del seu projecte i finalment assajarem la posada en escena de la presentació de cadascuna.

Fins la setmana vinent!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*