Comunicar per construir

Dins del bloc d’empoderament emocional avui hem treballat tot el tema de Comunicació. Ha estat una sessió dinamitzada per la Pilar Casas, en què les participants, distribuïdes en 2 equips i seguint unes breus indicacions, entre d’altres continguts, han pogut realitzar aquestes magnífiques torres, dinàmica que els ha permès treballar aspectes comunicatius i d’habilitats socials i altres temes com la cooperació i el treball en equip, l’autoconeixement i el coneixement mutu, la confiança, el respecte, la negociació i, amb la destrucció final de les torres experimentar tot el tema de la resiliència.

Ha estat un matí força productiu, divertit i enriquidor.

303Comunicacio

Aquesta entrada ha esta publicada en apoderament personal, Eines per a la Creativitat, Emprenedores com tu, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*