Descobrint els propis talents

Avui les participants han gaudit de la sessió “Descobreix els teus talents”, l’encarregada de conduir el taller ha estat la Lilian Canté. Al llarg d’aquest matí d’un profund treball d’autoconeixement, reforç de l’autoestima, millora de la confiança i en definitiva d’empoderament personal i emocional, hem acabat amb un exercici molt emotiu que ha posat a prova les emocions i les llàgrimes de les participants, en què, a través de la confecció d’un triangle han fet un treball d’autoconeixement i descobriment de les seves debilitats-amenaces-fortaleses-oportunitats.

lily_talents_6-04

Aquesta entrada ha esta publicada en Apoderament emocional, apoderament personal, Apoderament social, Eines per a la Creativitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*