Finalitza el 1r bloc: Empoderament personal

La jornada d’avui l’hem dedicada a aprofundir, revisar i assentar els continguts treballats al llarg dels diversos tallers que han constituït aquest primer bloc del programa dedicat a l’empoderament personal.

Les fotos mostren els resultat final dels 2 grups de treball que a través d’aquest tren de l’aprenentatge han plasmat tots el coneixements, competències i recursos que havien adquirit. Les participants per si mateixes han pogut adonar-se de la gran feina feta i de tot el que havien incorporat, millorat i progressat. Felicitats a totes!!

empoderament_abril

Aquesta entrada ha esta publicada en Apoderament emocional, apoderament personal, Apoderament social, Emprenedores com tu, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*