EFCI Dones emprenedores edició 2016

El passat divendres 11 de novembre a Salt i el dimecres 23 a Barcelona van tenir lloc els respectius  actes de cloenda de l’edició d’aquest any del ProgramaEFCI DONES EMPRENEDORES,  després de 9 mesos d’intens treball i un llarg recorregut  que ha finalitzat amb molta satisfacció per tota la feina feta i els resultats aconseguits i una valoració força positiva per part de tots els implicats.

A les cloendes van assistir la majoria de les participants que han finalitzat aquest itinerari, formadors que ens han acompanyat al llarg d’aquest camí i l’han fet possible, entitats col·laboradores que ens han ajudat a que esdevingués una realitat, així com les persones que han liderat la coordinació i direcció d’aquest projecte.

Amb tots ells vem poder compartir un matí ple d’emocions, records compartits, anècdotes divertides…i especialment bona energia i molta il·lusió per enfrontar el futur, en un ambient distés i proper que vem tancar amb un informal pica pica. 

Igualment amb molta satisfacció vem poder comprovar el canvi i progrés que han fet les participants des de l’inici fins a dia d’avui, com han guanyat en autoestima, seguretat i confiança en elles mateixes i sobretot com s’han empoderat per tirar endavant el seu projecte de vida que entre tots hem explorat, descobert i construït. Moltes felicitats a totes pel vostre treball i esforç, la vostra lluita i valentia i per mirar amb optimisme el futur.

També hi va haver moments per recordar les que s’han quedat pel camí, compartint la seva alegria perquè el motiu d’haver deixat el programa va ser que van trobar feina o van començar cursos relacionats amb els seus objectius a curt termini.

Esperem i desitgem dins d’uns mesos poder iniciar una nova edició d’aquest projecte que està contribuint a l’empoderament emocional, social i professional de tantes dones, acompanyant-les en el seu procés de creixement personal i de millora de la seva vida, de les seves famílies i del seu entorn més proper.

Des de la direcció i coordinació de l’EFCI Dones Emprenedores continuarem treballant i esforçant-nos per que sigui així.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*