Nova edició d’EFCI DONES EMPRENEDORES

Estem contents de poder anunciar una nova edició d‘EFCI DONES EMPRENEDORES. Un any més, l’EFCI DONES EMPRENEDORES anirà de la mà de Lily Canté, responsable pedagògica del projecte amb una àmplia experiència en creativitat i innovació social com a eines de desenvolupament humà integral i sostenible.

Es tracta de la cinquena edició d’aquesta Escola de Facilitadors de la Creativitat i la Innovació (EFCI), una alternativa a dones saltenques, de diversos orígens i procedències, que tot i patir d´una situació socioeconòmica vulnerable, es veuen amb forces per tirar endavant un projecte vital, emprenedor i/o comunitari.

Amb els locals formatius situats a l’antiga fàbrica Coma Cros i el finançament provinent de la iniciativa privada, enguany arriba de Dipsalut i Generalitat de Catalunya, Departament de treball, afers socials i famílies.

La proposta s’estructura a través d’una sèrie de tallers formatius de vuit hores setmanals, dividits en mòduls, fins a arribar a un total de 30 hores.

 A EFCI treballarem, un any més, tant l’autoetima com l’autoconeixement de les candidates per tal de descobrir les seves competències, talents i limitacions. A més, rebran un acompanyant durant tot el seu procés emprenedor.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, Uncategorized i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*