El Projecte

Creativitat
Innovació
Talents
EFCI
previous arrow
next arrow
Slider

Curs de l’Escola de Facilitadors de la Creativitat i la Innovació (EFCI) per al foment de l’emprenedoria personal de dones en situació de dificultats econòmiques i socials. Destaca la practicitat i l’obtenció de resultats a curt termini: donem les habilitats i les eines per enfortir les participants tant en autoestima personal com en iniciativa professional: clarificant idees, reconeixent els seus propis talents, buscant recursos de l’entorn, potenciant l’autoocupació i l’acció comunitària.

L‘objectiu és apoderar les dones des de la modalitat de tallers basats en el Cicle d’Aprenentatge Vivencial (CAV): Reflexió – Participació – Diàleg. Fomentem la innovació i la creativitat per transformar i millorar les seves situacions personals i laborals: d’elles sorgiran les idees i les iniciatives i a l’EFCI trobaran el suport i l’acompanyament per dur-les a terme i crear el seu propi projecte de vida

“Dones Emprenedores” és un projecte de la Fundació Utopia BSF en col·laboració amb la Fundació Plataforma Educativa i amb el suport de la Fundació Gentis que, gràcies al finançament de l’Obra Social la Caixa, es pot continuar oferint a les dones de Salt i . enguany es comença a implementar a la ciutat de Barcelona. EFCI-Dones té, des del 2013, el segell de projecte inclusiu de l’Ajuntament de Salt.

Ja passa de les 7 edicions, amb grups de dones a Barcelona, Salt i a Font de la Pòlvora (Girona), per citar les més recents a finals de l’any passat. A Aquesta també el podem sumar la de EFCI joves realitzada a Salt. Al 2018, ens explica la Lilian Canté, educadora que ha conduït grups de dones i joves en aquest projecte, continuaran treballant sobre el terreny per seguir desplegant-lo en un futur proper.

Formador

Edicions anteriors

EFCI Videos