Formadors

Pep Plana i Farré
Mestre, educador socialPep Plana i Farré (Santiago de Chile, 1961) mestre, educador social des de fa més de 30 anys en diferents àmbits, centres i entitats de les comarques gironines i màster en Desenvolupament Humà Sostenible.

El seu caràcter inquiet l’ha portat a viatjar per a conèixer gent, llocs i a participar en projectes de cooperació internacional a Guatemala amb EFCI el 2006 i 2008.

Creu en el potencial deles persones per refer-se de situacions difícils i en la creativitat i la innovació com a poderoses eines pel treball social.

Lilian Canté és una formadora capacitada a l’EFCI de Guatemala, que ens aproparà a un terreny poc conegut al món occidental:la nutrició del nostre espai interior, entenen nutrició com allò que necessitem com a persones per desenvolupar-nos plenament.
Dinamitzadora cultural i integradora laboral i amb una trajectòria destacada en procés interior que ens remet a les cultures indígenes, ancestrals i a la natura.    

Actualment, treballa en un centre d’acollida d’infants


Pilar Cases
Membre del grup de treball Gent gran


La Pilar Cases, és llicenciada en pedagogia i membre del grup de treball ‘Gent gran’ del col·legi de pedagogs de Catalunya i col·laboradora activa de l’Associació GREC de mediació i resolució de conflictes.
Té un ampli currículum docent havent impartit cursos d’intel·ligència emocional; dinamitzadors i monitors; professionales geriàtrics i voluntariat, entre d’altres.