Que la creativitat t’agafi treballant! Les dones EFCI treballen el seu jo creatiu

efci6El passat divendres 10 de maig les dones EFCI van realizar el seu primer taller de creativitat anomenat “la creativitat que portes a dins”.

El taller de 4 hores, conduit per la facilitadora Lilian Canté, és la primera part dels tallers de creativitat que EFCI té programats per a les seves participants.

El taller es centra a reconèixer la creativitat com a aquella capacitat individual que tots els éssers humans tenim. La desvincula del prototip de la creativitat artística, tan lligada al geni o a la inspiració.

La força creativa va molt més enllà d’un moment puntual i s’explica com una capacitat de treball que s’entrena i que, per tant, podem desenvolupar.

Mitjançant la metodologia EFCI que es du a terme en cada taller, la facilitadora responsable proposa diferents activitats de caràcter participatiu i vivencial (mandales, relaxació i visualització) per a identificar les característiques de la creativitat i fer-la créixer tant a nivell individual com a nivell de grup.

En definitiva: és posant en marxa la creativitat que tenim més possibilitats de donar sortida als nostres talents, ja que aquest és el camí per on aquests es fortaleixen.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Apoderament emocional, Eines per a la Creativitat i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*